Damir Mašić

Sjednica Narodne skupštine RS na Dan nezavisnosti BiH je antidejtonsko djelovanje

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske na Dan nezavisnosti BiH je provokacija i klasičan primjer antidejtonskog djelovanja vlasti u manjem bh entitetu, smatra Damir Mašić, politički direktor SDP BIH.

“U SDP-u smo pozvali rukovodstvo Skupštine da odgodi sjednicu, jer odredbom Aneksa II.2. uz Ustav BiH propisano je da svi zakoni u BiH ostaju na snazi sve dok nadležno tijelo ne odluči drugačije.

Dejtonski mirovni sporazum nije švedski sto s kojeg će se uzimati samo i isključivo ono što se nekome sviđa. Pošto se režim u RS-u zaklinje u Dayton neka konacno počnu isti i poštovati i implementirati”, navodi u svojoj izjavi Mašić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.