Predsjedništvo SDP BiH

Sjednica Glavnog odbora SDP BiH biće održana 30. juna

Upravo će na sjednici Glavnog odbora doći do verifikacije svih kandidatskih listi SDP BiH za sve nivoe vlasti na predstojećim Opštim izborima u našoj zemlji te će biti donesena konačna odluka o kandidatu za člana Predsjedništva BiH.

Slika

Na današnjoj sjednici Predsjedništva Socijaldemokratske partije BiH najavljeno je održavanje sjednice Glavnog odbora SDP BiH 30. juna u Sarajevu.

Na kandidatskim listama ravnopravno će biti zastupljeni svi članovi partije iz svih dijelova naše zemlje, kao i pripadnici svih naroda u BiH, što je uostalom i dugogodišnja praksa SDP BiH. Liste će biti mješavina kvalitetnih, novih kao i provjerenih kadrova te mladih članova partije, na čije djelovanje SDP BiH može računati u budućnosti.

Na sjednici Predsjedništva osuđen je nedavni fizički napad na predsjednika Gradskog odbora SDP BiH Mostar Zorana Perića, a evidentno je da se ovakvi napadi dešavaju u predizborno vrijeme i u sredinama gdje SDP BiH uživa veliko povjerenje kod građana.