Predsjedništvo SDP BiH

Sjednica Glavnog odbora 24.aprila

Članovi Predsjedništva pozdravljaju nedavne pozitivne poruke sa susreta ministara vanjskih poslova članica Evropske unije u Luksemburgu, vezane za ekonomske i ustavne reforme u našoj zemlji

Slika

Na današnjoj sjednici Predsjedništva Socijaldemokratske partije BiH obavljene su pripreme za održavanje sjednice Glavnog odbora SDP BiH, koja će biti održana 24. aprila.

Predsjedništvo je Programsku konvenciju, održanu 29. marta, ocijenilo izuzetno uspješnom, a 8.000 prisutnih članova i simpatizera dokaz je da je SDP BiH i dalje jedna od najjačih političkih snaga u BiH i regiji.  

Članovi Predsjedništva pozdravljaju nedavne pozitivne poruke sa susreta ministara vanjskih poslova članica Evropske unije u Luksemburgu, vezane za ekonomske i ustavne reforme u našoj zemlji. Također, pozdravljeni su i napori Evropske unije o podršci našoj zemlji na njenom putu ka EU, koji ulijevaju optimizam i daju novu nadu za budućnost BiH.

Na sjednici je razmatrana i aktuelna politička situacija u našoj zemlji te je data puna podrška aktivnostima Vlade FBiH, a posebno na formiranju liste sumnjivo privatiziranih preduzeća, gdje su od nadležnih tužilaštava zatražene informacije o istragama u sumnjivim privatizacijskim slučajevima.

Članovi Predsjedništva su također osudili i početak orkestirane medijske kampanje od strane Dnevnog avaza na SDP BiH i članove ove stranke u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti.  

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.