Nermin Nikšić

Situacija u Posavini se usložnjava iz sata u sat

Premijer Posavskog kantona Marijan Oršolić o situaciji na ovom području razgovarao je sa federalnim premijerom Nerminom Nikšićem.

Slika

Situacija sa poplavama u Posavkom kantonu se sve više komplikuje jer Sava nadolazi velikom brzinom. 

Premijer Posavskog kantona Marijan Oršolić o situaciji na ovom području razgovarao je sa federalnim premijerom Nerminom Nikšićem, koji se trenutno nalazi u blizini Tuzle i pokušava ući u ovaj grad. 

– Nažalost, situacija u Posavini se usložnjava iz sata u sat. Informisan sam da je velika borba snaga civilne zaštite i drugih građana u ovom kantonu kako bi se odbranili nasipi na rijeci Savi. 
U razgovoru sa premijerom Oršolićem informiran sam o situaciji i FBiH će putem svojih službi i institucija pomoći građanima Posavine koje očekuje teška noć jer se voda koja je jučer napravila probleme u srednoj i istočnoj Bosni sada približava ovom području – rekao je premijer Nikšić Agenciji Fena. 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.