SDP BiH Novi Grad Sarajevo

SIPA vodi istragu protiv načelnika opštine Novog Grada Sarajevo Semira Efendića?

Klub vijećnika SDP BiH je na posljednjoj sjednici Opštinskog vijeća Novi Grad Sarajevo, zatražio očitovanje opštinskih struktura o istrazi koju već neko vrijeme provodi Državna agencija za istrage i zaštitu-SIPA.

Naime, u proteklih mjesec dana, nekoliko vijećnika, među kojima i vijećnici SDP BiH pozivani su u prostorije SIPE radi davanja informacija i saznanja zbog postojanja sumnje o nezakonitim radnjama u postupku i proceduri prodaje državnog zemljišta privatnom licu, a indikativno je da su u ovom slučaju akteri čelni ljudi  SDA Novog Grada Sarajevo. U navodima stoji da je Načelnik Semir Efendić mimo Opštinskog vijeća donio odluku o plaćanju na rate naknade za zemljište.

U cilju istrage inspektori SIPE boravili su u prostorijama opštine Novi Grad Sarajevo i izuzeli određenu dokumentaciju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.