Sinoć smo bile sa svojom porodicom

Općinska organizacija SDP BiH Novi Grad Sarajevo je upriličila novogodišnji prijem za sve svoje članove i mnogobrojne goste. Bila je to prilika da se iskaže posebna zahvalnost dugogodišnjim, višedecenijskim članicama i članovima koji ideju socijaldemokratije nose duboko u sebi, u svome srcu. To je jednostavno način i stil života, to je ponos, to je čast.

I svaki put kada ste u društvu takvih veličina uvijek osjetite upravo to, ponos! Svaki put ćete nešto novo čuti, neki dobar savjet dobiti. Iskustvo je to veliko i duša otvorena. Uz čestitke svima koji su sinoć dobili zahvalnice, izdvajamo dvije dame, dvije drugarice koje su sinoć blistale. Drage Slobodanka i Envera. Dugo, dugo godina su one naš oslonac i bezrezervna podrška. Dugogodišnje članice SDP-a i Foruma žena nisu krile radost i zadovoljstvo zbog dodijeljenog priznanja.

„Bila sam izuzetno sretna, prvenstveno zato što sam videla jako mnogo starih drugova i drugarica koje dugo nisam videla. Setila sam se ratnih dana kada smo, prkoseći svima, sastajali se i provodili mnoge aktivnosti. Uporno smo širili duh socijaldemokratije i posle rata a sve kroz druženja. Sinoć sam osetila svim svojim bićem da sam sa svojom porodicom“ kazala je Slobodanka.

Drugarice Slobodanka i Envera su primjer istinskih socijaldemokratkinja, žena čije veliko iskustvo trebamo koristiti i dijeliti. Sretni smo što vas imamo drage drugarice!

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.