Hadžići

Sinoć održana Izvještajno – izborna konferencija u Hadžićima

Općinska organizacija SDP BIH Hadžići sinoć je održala svoju Izvještajno – izbornu konferenciju.

U prepunoj sali općine Hadžići,prisutnima se obratio podpredsjednik SDP BIH Zakerijah Osmić, te predsjednik Općinske organizacije Mirsad Dupovac.

Podpredsjednik Osmić izrazio je svoje zadovoljstvo što prisustvuje hadžićkoj Konferenciji,te još jednom naglasio važnost stabilizacije i jačanja partije prvenstveno zbog momenta u kojem se nalazi država Bosna i Hercegovina,te delegate upoznao sa trenutnom političom situacijom…

Predsjednik Općinske organizacije Mirsad Dupovac u svom obraćanju osvrnuo se na dosadašnji rad organizacije,te posebno akcentirao naredne aktivnosti u procesu jačanja i stabilizacije SDP-a,te pozvao sve da nam se pridruže u tom procesu.

Ovaj skup još jednom je potvrdio stabilnost SDP-a u Hadžićima.

Rad konferencije protekao je u pozitivnoj i demokratskoj atmosferi. Brojne diskusije, sugestije,te konstruktivne kritike polučile su zaključkom da promjene u smislu demokratizacije partije su samo jedan dio kada se tiče ukupnih promjena u funkcionisanju organizacije, te da te promjene neće biti samo formalne.

Izabran je novi Općinski odbor od 20 članova, te Nadzorni odbor od 3 člana.

OO SDP BiH HADŽIĆI

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.