Poziv svim članovima

Sindikat FMON pomaže stradale u poplavama u FBiH

Sredstva će se prikupljati izdvajanjem od plaća za maj 2014. godine, na donatorski račun za pomoć nastradalim

Slika

U vezi sa teškim stanjem na područjima nastradalim od prirodne nesreće u Federaciji Bosne i Hercegovine, Sindikalna organizacija Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke je 21.05.2014. godine, održala svoju vanrednu Skupštinu, na kojoj je jednoglasno donesena Odluka da se sva trenutno raspoloživa sredstva prikupljena od članarine uplate za pomoć nastradalim. Sredstva će biti uplaćena na račun Vlade Federacije Bosne i Hercegovine za posebne namjene – u svrhu pomoći stradalima u ovim prirodnim nesrećama.

Sindikalna organizacija Federalnog ministarstva obrazovanja i nauke je jednoglasno donijela Odluku o pokretanju inicijative prema članovima sindikata i svim zaposlenicima u federalnim organima organima uprave i upravnim organizacijama za prikupljanje sredstava po osnovu izdvajanja od plaća, i to u visini jedne dnevnice, ili u skladu sa svojim mogućnostima. Sredstva će se prikupljati izdvajanjem od plaća za maj 2014. godine, na donatorski račun za pomoć nastradalim.

Sindikalna organizacija ovog ministarstva poziva sve članove Sindikata državnih službenika i namještenika u organima državne službe sudskoj vlasti i javnim ustanovama u Federaciji BiH, kao i sve ostale zaposlenike u federalnim organima uprave i upravnim organizacijama da se pridruže i pomognu one kojima je u ovom trenutku pomoć najpotrebnija.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.