Nermin Nikšić

Siguran sam da će se SAD uspješno iznijeti sa trenutnim stanjem

Povodom nemilih događaja koji su se sinoć događali u Vašingotnu, reagirao je i predsjednik SDP-a Nermin Nikšić, koji je objavio da je i on, kao i svi građani Bosne i Hercegovine, sa velikom pažnjom i zabrinutošću pratio dešavanja u prijateljskim Sjedinjenim Američkim Državama.

“Nadam se i vjerujem da će naši prijatelji i najvažniji partneri i saveznici Bosne i Hercegovine smoći snage i mudrosti da tranziciju vlasti provedu na miran način. Ako iko, mi u Bosni i Hercegovini razumijemo značaj mira i stabilnosti i znamo cijenu koja se plaća kada država i njene institucije budu ugrožene, osporene ili izložene nasilju. Siguran sam da će se SAD uspješno iznijeti sa trenutnim stanjem i nastaviti biti oslonac drugim državama koje teže uspostavi istinskog demokratskog, građanskog društva, poput Bosne i Hercegovine”, naveo je Nikšić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu