Set zakona za borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala

Pojašnjenje pitanja

Set zakona za borbu protiv korupcije i organiziranog kriminala je nakon višegodišnje parlamentarne borbe konačno usvojen 2014. godine, ipak promjenom vlasti došlo je do planskog i namjernog opstruiranja implementacije ove legislative. Pomenuti zakoni su neophodni za odlučno suprotstavljanje korupciji, organizovanom i drugim oblicima teškog kriminala u Federaciji BiH.

 

Stav SDP BiH

Mi u SDP-u smatramo da je nužno omogućiti provođenje seta antikoruptivnih zakona a samim tim i efikasno procesuiranje najtežih oblika sistemske korupcije i organiziranog kriminala u FBiH, u skladu sa najboljim evropskim praksama. Borba protiv kriminala i korupcije je prvorazredni interes građana ove zemlje koji zaslužuju živjeti u društvu u kojem se kriminal ne isplati.

 

Datum zadnje izmjene: 19.09.2017.

 

Socijaldemokratski stav!

A B D E F H I K M N O P R S T
  • Posts not found
U V Z

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.