SDP Kalesija

Semir Mujkanović pristupio SDP-u

Semir Mujkanović, vijećnik u OV Kalesija i predsjednik Vijeća MZ Seljublje, pristupio je danas kalesijskom SDP-u.

Kako je saopćeno iz SDP-a, vijećnik Mujkanović pristupnicu je potpisao u prisustvu predsjednika Općinskog odbora SDP BiH Kalesija Dževada Hadžića.

Prilikom potpisivanja pristupnice, Mujkanović je izjavio da je demokratizacija unutar SDP-a najviše doprinijela da se odluči na ovaj korak. Kako sam kaže, izbor kandidata za člana predsjedništva je pokazao da se jedino u SDP-u svaki član pita za bitne odluke.

Predsjednik Dževad Hadžić je izjavio da mu je drago što se Mujkanović odlučio na ovaj korak. Istakao je da je u posljednjih 7 dana SDP-u pristupilo blizu stotinu novih članova. Također, naglasio je i da će SDP nakon mubarek mjeseca Ramazana upriličiti svečano dodjeljivanje kartica i prijem novih članova.

Semir Mujkanović je rođen 03.09.1990 godine. Osnovnu školu završio u Seljublju, a Srednju medicinsku u Tuzli. Diplomirao 2013. godine na Medicinskom fakultetu u Tuzli, odsjek zdravstvenih studija. Stekao zvanje Diplomirani fizioterapeut. Trenutno je vijećnik u Općinskom vijeću Kalesija. Dugogodišnji je aktivista u nevladinom sektoru, što su prepoznali i u njegovoj Mjesnoj zajednici te ga izabrali za predsjednika Vijeća MZ.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.