Segmedina Srna-Bajramović je bila naše svjetlo na kraju tunela

Arijana Memić, sestra tragično ubijenog Dženana Memića, zahvalila se Segmedini Srni-Bajramović zbog pomoći koju je pružila porodici Memić u, kako kaže, trenucima kada su mnoga vrata bila zatvorena za njih u traženju pravde.

Podsjećamo, prije više od dvije godine Segmedina Srna-Bajramović inicirala je, uz podršku velikog broja građana, formiranje skupštinske istražne komisije koja će hitno ispitati propuste u radu Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) i Tužilaštva KS u slučaju ubistva Dženana Memića.

„Kucali smo na mnoga vrata i bila su zatvorena. Moram ovom prilikom da spomenem gospođu Segmedinu Srnu-Bajramović, jer je samoinicijativno otvorila ta vrata i pokrenula inicijativu za formiranje skupštinske istražne komisije koja će hitno ispitati propuste u radu Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) i Tužilaštva KS. Ona je bila naše svjetlo na kraju tunela“, rekla je Memić.

Nažalost, ubice Dženana Memića do danas nisu uhapšene, a borba za pravdu se nastavlja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.