Bihać

Šef Misije OSCE-a u BiH u posjeti premijeru USK

U svojstvu novog šefa Misije OSCE-a u BiH, Moore se u Bihaću susreo sa premijerom Unsko-sanskog kantona, Hamdijom Lipovačom.

Slika

Ambasador Jonathan Moore, šef Misije OSCE-a u Bosni i Hercegovini, boravio je  u posjeti Bihaću.

U svojstvu novog šefa Misije OSCE-a u BiH, Moore se u Bihaću susreo sa premijerom Unsko-sanskog kantona, Hamdijom Lipovačom.

– Sa ambasadorom  Mooreom, bivšim zamjenikom Ambasadora SAD U BiH, a današnjim šefom OSCE Misije u BiH, razgovarao sam o više važnih regionalnih, ali i pitanja vezanih za aktivnosti u i oko BiH nakon izbora koji su pred nama. Rekao sam da svi građani BiH ujedinjeni mogu stvoriti BiH po našoj mjeri, kazao je dr. Lipovača nakon susreta.

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.