Ismet Lulić

Šef kluba vijećnika OO SDP BiH Jablanica u radnoj posjeti Beču i SPO-u

Delegacija SDP BiH koju je činio i Šef kluba vijećnika OO SDP BiH Jablanica Ismet Lulić, prošle sedmice je bila u radnoj posjeti Beču i tamošnjoj sestrinskoj Socijaldemokratskoj partiji Austrije, SPO. Domaćin prvog radnog dana bila je Generalna sekretarka Austrijskih socijaldemokrata, Andrea Brunner, a potom je delegacija SDP BiH imala i sastanak sa bivšom zamjenicom gradonačelnika Beča, Renate Brauner.

Drugi dan radne posjete je obilovao važnim sastancima, pri čemu se razgovaralo i o konkretnim zajedničkim projektima.
Potom je uslijedilo i prisustvo sjednici Gradskog vijeća Beča, gdje su članovi naše delegacije imali priliku razgovarati sa zastupnicima, te steći dodatna znanja i iskustva o radu ovog organa. Poseban akcenat prilikom svih razgovora sa austrijskim zvaničnicima, ticao se mladih, njihovog obrazovanja i učešća u javnom životu. Na kraju posjete naša delegacija je uzela učešće u humanitarnom koncertu koji je organizovala Bosansko-hercegovačka kulturna platforma.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.