Okrugli stol na temu “Muškarci i ravnopravnost spolova“

Sedmica rodne ravnopravnosti u Tuzli

Obilježavanjem Sedmice rodne ravnopravnosti, članice i članovi KO i GO SDP BiH Tuzla, 07.03.2017. godine, upriličili su Okrugli stol na temu “Muškarci i ravnopravnost spolova“.

Azra Gazibegović, Dajana Bakić i Elvir Mahmuzić, su kao uvodničari, upoznali prisutne o temi nakon čega je počeo dijalog svih prisutnih.

Cilj našeg Okruglog stola je osvrt sa “muškog stanovišta” na rodnu nejednakost. Okruglom stolu su prisustvovati članovi Komisije za ravnopravnost spolova Gradske uprave Tuzla, kao i vječnice i vijećnici Gradske uprave Tuzla, koji imaju mandat u GV ispred SDP BiH, te članice FOŽ KO GO SDP BiH Tuzla i članovi i članice FOM KO GO SDP BiH Tuzla.

Moderatorica Okruglog stola je Nihada Mahmutović Serhatlić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.