Zvornik

SDP Zvornik čestitao Dan nezavisnoti BiH

vim građanima u BiH, a naročito našim Podrinjcima u BiH i dijaspori, koji uvu zemlju nose u srcu, čestitamo 1. mart, Dan nezavisnosti – navodi se u čestitki

SlikaRegionalni odbor i Općinska organizacija SDP-a BiH Zvornik uputili su svim građanima BiH, naročito Podrinjcima u BiH i dijaspori, čestitku povodom 1. marta, Dana nezavisnosti BiH.

-Nezavisnost, koju smo postigli temelj je dalje izgradnje Bosanskohercegovačkog društva, koje treba i mora da se zasniva na poštovanju drugih i drugačijih. Naša historija temelji se na našoj raznolikosti i u skladu s tim ćemo ustrajati da sačuvamo povjerenje među ljudima i naš suverenitet na što smo već godinama ponosni. Svim građanima u BiH, a naročito našim Podrinjcima u BiH i dijaspori, koji uvu zemlju nose u srcu, čestitamo 1. mart, Dan nezavisnosti – navodi se u čestitki.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.