SDP Zenica: Vodili smo pozitivnu kampanju

SDP BiH Zenica je predizbornu kampanju provela dosljedno poštujući svoje političke oponente i higijensko epidemiološke mjere. Opredijelili smo se da skupove ne održavamo jer nam je zdravlje građana bilo  na prvom mjestu. Kroz medije , info stolove i društvene mreže smo našim građanima predstavili listu kandidata i Program „ ZA DOSTOJANSTVENU PORODICU“, koje su građani u razgovoru ocjenili kao najkvalitetnije. U svojim nastupima smo poštivali naše političke protivnike iako smo često  bili meta neosnovanih napada. Već na samom početku kampanje uništeni su nam jumbo plakati , naš kandidat sa zlatnim ljiljanom grubo vrijeđan , čime su u potpunosti prekršeni potpisani etički kodeksi.

Potpuno razumijemo ovakvo ponašanje jer je rast i pobjeda SDP-a  i Fuada Kasumovića u Zenici neminovnost.

SDP je u cilju osiguranja zaštite volje birača angažovala 180 posmatrača. S druge strane zabrinjavaju nas informacije koje dolaze do nas da će se onemogućiti prisustvo svim posmatračima pod izgovorom nedostatka prostora na izbornim mjestima čime će se dovesti u pitanje legitimitet izbornog procesa.

Ovim putem pozivamo građane da iskoriste  svoje biračko pravo i 15. novembra izađu na izbore i daju glas za život dostojanstven čovjeka.

 

PRESS SLUŽBA

GO SDP BiH ZENICA


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu