SDP Zavidovići: Nastavlja se značajna finansijska podrška Vlade ZDK i resornog ministarstva infrastrukturnim projektima u našem gradu

Kao što smo i najavljivali, počinje realizacija niza infrastrukturnih projekata u našem gradu uz najveću novčanu podršku Vlade ZDK i njenih resornih ministarstava.

Jedan od njih je i projekat „Izgradnja pomoćnog terena sa pratećim sadržajem za nogomet uz Gradski nogometni stadion Zavidovići” za koji su preko Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK od ukupnog iznosa koštanja od 259.000,00 KM obezbijeđena i odobrena većinska potrebna sredstva u iznosu od 200.000,00 KM.

Predstavnici korisnika, NK Krivaja Zavidovići, već su poduzeli određene aktivnosti za uspješnu realizaciju, koju očekujemo u što kraćem periodu, uz transparetnost, kvalitetnu izvedbu i opravdanje svih opredjeljenih i obezbijeđenih sredstava za namjenu.

Ovim putem zahvaljujemo Vladi ZDK, posebice resornoj Ministrici Draženki Subašić (SDP BiH) na prepoznavanju potrebe, poduzetim radnjama na odobrenju, ažurnost i vremenskom okviru konkretnog djelovanja.

Takođe, pozdravljamo opredjeljenje Vlade ZDK na realizaciji velikog broja i drugih značajnih projekata koji su planirani za naš Grad.

I ovaj put se pokazale i potvrdile iskrene namjere i opredjeljenje naših ministara i zastupnika da rade u interesu i za dobrobit naše lokalne sredine i naših građana, što svjedočimo predstavlja pozitivnu novinu i pozitivan primjer pravca zajedničkog djelovanja izabranih zvaničnika i zajednice i svih učesnika u aktivnostima. Koji nije bio karakterističan u prethodnim periodima.

Od naših Gradskih vlasti očekujemo da slijede primjer, posebno ažurnosti, sa viših nivoa i da bez odlaganja poduzmu sve neophodne aktivnosti za početak realizacije i uspješan završetak u konačnici.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.