SDP zatražio vanrednu sjednicu Skupštine HNK

Na osnovu člana 48. Poslovnika o radu Skupštine HNK, Klub zastupnika SDP-a BiH uputio je predsjedavajućem Skupštine HNK zahtjev za sazivanje vanredne sjednice Skupštine HNK.

KO SDP HNK smatra da se hitno mora prevazići novonastala neizvjesnost prouzrokovana neusvajanjem rebalansa budžeta HNK i neimplementacije „korona – zakona“ u našem kantonu.

Najmanje što nam u ovom momentu treba su politički konflikti, jer privreda i radnici ovog kantona trebaju pomoć, i to odmah.

Zbog toga očekujemo hitno sazivanje vanredne sjednice na kojoj će se razriješiti barem dio problema nastalih na prethodnoj sjednici Skupštine HNK.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.