SDP Voinić iz Hrvatske u posjeti SDP BiH Velika Kladuša

Danas su u posjeti Općinskoj organizaciji SDP Velika Kladuša boravili predstavnici Općinske organizacije SDP Vojnić iz susjedne Republike Hrvatske koje su prostorijama SDP-a BiH ugostili predsjednik OO SDP Velika Kladuša Adel Eskić, sekretar Elvir Đogić, članica predsjedništva Ervina Đogić i član predsjedništva Ibrahim Kasumović.

Delegaciju SDP-a Vojnić činili su predsjednik SDP-a Vojnić i bivši načelnik te općine Branko Eremić, potpredsjednik Milorad Martinović i član predsjedništva Azem Durmić.

Na ovom sastanku se razgovaralo o trenutnom stanju SDP-a u ove dvije lokalne organizacije i aktuelnim političkim situacijama u ove dvije općine, međupartijskoj saradnji ove dvije lokalne organizacije,te prijateljskim odnosima ove dvije općine.

Predsjednik SDP-a Vojnić Branko Eremić je istakao kako je uvjeren da će SDP Velika Kladuša uspjeti u stvaranju boljeg ekonomsko-socijalnog ambijenta općine Velika Kladuša što vodi ka boljem životu stanovnika općine Velika Kladuša.

Pored međupartijske podrške ove dvije lokalne organizacije dogovoreno je i jačanje prijateljskih odnosa kroz daljnje aktivnosti u budućnosti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.