KO SDP Tuzla

SDP vodi civilizovanu kampanju, osmišljenu na osnovu provedenih mnogobrojnih anketa

SDP vodi civilizovanu kampanju, osmišljenu na osnovu provedenih mnogobrojnih anketa među članovima i građanima širom zemlje. Nećemo obećavati nemoguće, ostvarićemo obećano jer država se ne gradi sama, za državu treba plan. SDP BiH ima plan, naš plan je Plan 10!

Radna mjesta i veća minimalna plata,
Zdravstvo za sve,
Porez na luksuz, kladionice i bankovne transakcije,
Obračun sa korupcijom i organizovanim kriminalom,
Izgradnja infrastrukture i energetskih objekata,
Smanjiti nadležnosti kantonima,
Objava potpunog registra boraca,
Zadržati mlade u Bosni i Hercegovini,
Veće penzije i stabilni PIO fondovi,
Modernizirati i renovirati 100 škola godišnje,

Plan 10, nije samo plan, mi znamo za razliku od mnogih, kako, s kim i čime ćemo ga realizirati. Plan 10 je rješenje! Svaka navedena stavka ima dobro osmišljen program na kojem moramo, trebamo i obavezni smo raditi. SDP vodi novu svježu politiku gdje politika ne smije biti oružje za potkusurivanje političkih protivnika, politika mora biti oruđe za stvaranje drževe, stabilne drževe ugodne za život ljudi u njoj. Svojim planom ne mislimo se vraćati nazad, nego dobro, jako i brzo krenuti naprijed. Svaki stanovnik BiH po našem planu mora vrijediti jednako, isto mora vrijediti žitelj, Sarajeva, Goražda, Mostara, Banja Luke i Tuzle.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.