OO SDP BIH VISOKO

SDP Visoko osuđuje napad na crkvu u Čekrekčijama

Povodom vandalskog i ljudskom razumu neshvatljivog čina paljenja pravoslavne crkve u naselju Čekrekčije Općinski odbor Socijaldemokratske partije BiH Visoko izražava svoje duboko žaljenje što još uvijek postoje oni koji nepoštivanjem tuđih bogomolja i religije zapravo pokazuju kako ne poštuju svoje.

Najiskrenije se nadamo brzoj i efikasnoj istrazi i otkirivanju počinitelja ovog gnusnog djela uz nadu da ovaj čin zasigurno bolesnog uma neće ostaviti dublje posljedice na međunacionalne odnose u ovom našem naselju i općini. Od drugih vjerskih zajednica očekujemo solidarnost i nedvosmislenu osudu a građanima pravoslavne vjeroispovijesti upućujemo izraze naše podrške.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.