Bihać

SDP uspio je zaustaviti SDA da Unsko-sanski kanton ne gurne u ambis

Poznata nam je politika SDA koja računa na takozvano kratko pamćenje. SDA propagandisti su sigurni da će građane uspijeti navesti da potisnu iz pamćenja decenijsku vladavinu SDA, katastrofalno provedenu privatizaciju kojom su uništili industriju, stvorili od povlaštene grupe svojih kadrova tajkune, a radnike ostavili bez posla i šutnuli ih na cestu

Slika

Kantonalni odbor SDP Unsko-sanskog kantona zahvaljuje  izbornim štabovima  i kandidatima SDA koji nam ustupaju svoj medijski prostor za saopćenja pa umjesto obavještavanja o svojm aktivnostima bave se SDP-om, dok kandidati SDA više sa građanima razgovaraju o SDP-u nego o svojoj izbornoj platformi.

Poznata nam je politika SDA koja računa na takozvano kratko pamćenje. SDA propagandisti  su sigurni da će građane uspijeti navesti da potisnu iz pamćenja decenijsku vladavinu SDA, katastrofalno provedenu privatizaciju kojom su uništili industriju, stvorili od povlaštene grupe svojih kadrova tajkune,  a radnike ostavili bez posla i šutnuli ih na cestu.

SDP uspio je zaustaviti SDA da Unsko-sanski kanton ne gurne u ambis iz kog više ne bi bilo spasa.

SDA nudi samo priču kako smo mi loši i slogan U jedinstvu je snaga, a svi znamo da su oni jedino dobri  u jedinstvu sa  njihovim odabranim kadrovima i s nekolicinom njihovih  tajkuna  koji su jedino što je SDA  stvorila za vrijeme svoje vladavine.

Građani  vas pročitali, vas jeftine varalice i zato 12. oktobra ujedinjeni građani  i SDP do pobjede!                                                                                                    

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.