Bihać

SDP USK-a čestitao 23. godišnjicu formiranja Petog korpusa Armije RBiH

Kantonalni odbor SDP BiH Unsko-sanskog kantona uputio čestitku povodom obilježavanja 23. godišnjice formiranja Petog korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine

-Peti korpus Armije Republike Bosne i Hercegovine 21. oktobra ove godine slavi svoj dvadeset i treći rođendan. Slavni ratni put Sile nebeske pamtimo s ponosom, čuvajući sjećanje na branitelje BiH koji su za slobodu svih nas položili svoje živote. Pripadnicima ratnog sastava Petog korpusa AR BiH, porodicama poginulih pripadnika i ratnim vojnim invalidima, povodom obilježavanja dvadeset i treće godišnjice, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH USK-a, i svoje lično ime upućujem najiskrenije čestitke – naveo je u čestitki predsjednik KO SDPBiH USK-a Hajrudin Havić.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.