Tuzla

SDP Tuzla protiv odluke o obustavljanju izgradnje zapadnog ulaza u Tuzlu

Kantonalni odbor SDP Tuzla izrazio je neslaganje s odlukom Vlade FBiH o obustavljanju izgradnje zapadnog ulaza u Tuzlu.

Kako je navedeno u saopćenju, KO SDP BiH Tuzla osuđuje odluku o preusmjeravanju 1.850.000 KM namijenjenih rješavanju putne komunikacije Doboj – Tuzla, a samim time i zapadnog ulaza u Grad Tuzlu za izgradnju lokalnog puta ka Blidinju.

– Zahtijevamo od Vlade da se sredstva koja su preusmjerena iz Projekta M4 Doboj – Tuzla što prije vrate kako bi se konačno završio zapadni ulaz u Grad Tuzlu, koji je vrlo bitna prometno-komunikacijska dionica, obzirom da bi završetkom istog kroz projekat koji je već započet korist imalo 130.000 stanovnika Grada Tuzle, naspram 500 stanovnika na lokalnoj dionici na koju je aktuelna vlast preusmjerila novac – saopćeno je iz SDP-a Tuzla.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.