SDP Tuzla i gradonačelnik Imamović imaju program za nastavak razvoja Tuzle

Gradska organizacija SDP BiH Tuzla i gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović imaju jasan i precizan program za nastavak razvoja  Grada Tuzle.

Imajući u vidu specifične okolnosti u kojima se vodi predizborna kampanja odlučili smo da ne održavamo predizborne skupove i druženja u cilju zaštite zdravlja naših građana. Na druge načine ćemo građane upoznavati sa našim programom i planom za budućnost. Održavanjem info stolova uz poštivanje mjera zaštite, ali i putem društvenih mreža i plakata predstavljamo naše kandidate.

Naš program je dostupan na našoj web stranici www.gosdptuzla.ba (https://gosdptuzla.ba/dokumenti ).

Ne želimo se baviti tzv. „prljavom kampanjom“, ali moramo jasno reći da oni koji su prevarili građane i izdali SDP, isporučili naše rezultate Stranci demokratske akcije,  „ukrali mandate“  i  isporučili ih SDA , ovaj put neće Tuzlu isporučiti Bakiru i SDA, niti bilo kome drugome kao što su to uradili u 2018-oj godini na Tuzlanskom kantonu.

„Zelena ljevica“ koju čine SD i DF, po ko zna koji put, lažima, neistinama, uništavanjem bilborda i plakata, varanjem i sličnim podvalama žele umanjiti rezultate koje su SDP Tuzla i Gradonačelnik Jasmin Imamović postigli i zaustaviti planirane projekte i dalji razvoj našeg grada..

Naši rezultati su vidljivi i konkretni, a vaša namjera da Tuzlu isporučite i „prodate“, kao što ste to uradili u Tuzlanskom kantonu 2018.godine neće proći.