SDP Tuzla i gradonačelnik Imamović imaju program za nastavak razvoja Tuzle

Gradska organizacija SDP BiH Tuzla i gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović imaju jasan i precizan program za nastavak razvoja  Grada Tuzle.

Imajući u vidu specifične okolnosti u kojima se vodi predizborna kampanja odlučili smo da ne održavamo predizborne skupove i druženja u cilju zaštite zdravlja naših građana. Na druge načine ćemo građane upoznavati sa našim programom i planom za budućnost. Održavanjem info stolova uz poštivanje mjera zaštite, ali i putem društvenih mreža i plakata predstavljamo naše kandidate.

Naš program je dostupan na našoj web stranici www.gosdptuzla.ba (https://gosdptuzla.ba/dokumenti ).

Ne želimo se baviti tzv. „prljavom kampanjom“, ali moramo jasno reći da oni koji su prevarili građane i izdali SDP, isporučili naše rezultate Stranci demokratske akcije,  „ukrali mandate“  i  isporučili ih SDA , ovaj put neće Tuzlu isporučiti Bakiru i SDA, niti bilo kome drugome kao što su to uradili u 2018-oj godini na Tuzlanskom kantonu.

„Zelena ljevica“ koju čine SD i DF, po ko zna koji put, lažima, neistinama, uništavanjem bilborda i plakata, varanjem i sličnim podvalama žele umanjiti rezultate koje su SDP Tuzla i Gradonačelnik Jasmin Imamović postigli i zaustaviti planirane projekte i dalji razvoj našeg grada..

Naši rezultati su vidljivi i konkretni, a vaša namjera da Tuzlu isporučite i „prodate“, kao što ste to uradili u Tuzlanskom kantonu 2018.godine neće proći.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu