Armin Čolić

SDP Tuzla će ponuditi najkvalitetnijeg kandidata za gradonačelnika

Glavni odbor Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, kao najviši organ partije, jučer je usvojio Pravilnik o kandidovanju na Lokalnim izborima 2016. godine. Pravilnikom je utvrđeno da svaki član SDP BiH može predložiti kandidate i biti kandidovan.

“Jučerašnjim usvajanjem Pravilnika stečen je uslov za odabir kvalitetnih kandidata koji će predstavljati SDP BiH na predstojećim izborima”, izjavio je Armin Čolić, Član Glavnog odbora SDP BiH.

“Uvjeren sam da će Gradska organizacija Tuzla ponuditi najkvalitetnijeg kandidata za gradonačelnika, koji će dobiti povjerenje građana i odbraniti Tuzlu od nacionalnih udara i pokušaja nacionalne podjele građana”, dodao je Čolić.

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini bi se trebali održati u redovnom terminu, prve nedjelje u desetom mjesecu, odnosno 2. oktobra, na Dan oslobođenja Tuzle.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.