Spremni na pregovore

SDP traži hitno usvajanje Odluke o privremenom finansiranju i deblokadu kontinuiteta finansijskih tokova u USK

U svjetlu posljednjih dešavanja na političkoj sceni kantona i usloženoj situaciji izazvanoj neusvajanjem Budžeta i Odluke o privremenom finansiranju čime je onemogućen nesmetan rad brojnih kantonalnih institucija a samim tim dovedena u pitanje isplata plata i drugih naknada budžetskim korisnicima, počevši od zdravstvenih radnika, Predsjedništvo KO SDP BiH USK na jučer (četvrtak, 27.01.2022. godine) održanoj sjednici razmatralo je  aktuelno političko stanje.

KO SDP BiH USK smatra da su interesi građana Unsko-sanskog kantona na prvom mjestu, te da građani ne smiju biti taoci nikakvih i ničijih neodgovornih politika.

KO SDP BiH USK traži hitno usvajanje Odluke o privremenom finansiranju i deblokadu kontinuiteta finansijskih tokova u Kantonu.

KO SDP BiH USK spreman je razgovarati sa predstavnicima „četvorke“ kao i ostalih političkih subjekata koji participiraju u radu Skupštine USK s ciljem prevazilaženja trenutnog stanja, ali primat daje usvajanju Odluke o privremenom finansiranju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.