Doboj

SDP Tešanj u akciji čišćenja Doboj Juga

Na akciju se odazvalo preko 100 članova Općinske organizacije, koji su pružili nesebičnu pomoć u rasčišćavanju objekata građana i privrednih subjekata, a aktivnost se planira nastaviti

Slika

18. maja Općinska organizacija Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Tešanj organizovala je akciju čišćenja općine Doboj Jug, susjedne općine Tešanj, koja je doživjela katastrofu izazvanu velikim poplavama.

Na akciju se odazvalo preko 100 članova Općinske organizacije, koji su pružili nesebičnu pomoć u rasčišćavanju objekata građana i privrednih subjekata, a aktivnost se planira nastaviti.

I ovim putem pozivamo članstvo SDP-a da se maksimalno uključi u pružanju pomoći nastradalim područjima, putem institucija na općini Tešanj, koje sprovode aktivnosti.                                                                                   

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.