SDP Tešanj svečano obilježio 25. novembar – Dan državnosti BiH

Općinska organizacija SDP BiH Tešanj je nizom aktivnosti obilježila 25. novembar – Dan državnosti BiH.
U stranačkim prostorijama upriličena je Svečana sjednica Predsjedništva OO SDP BiH Tešanj, na kojoj je kao gost prisustvovao i akademik dr. Mirko Pejanović.

Svečana sjednica je bila i prilika da se skromnim poklonom zahvalimo drugu Emiru Unkiću – Debi za uspješno dugogodišnje obavljanje dužnosti organizacionog sekretara i tehničkog referenta u našoj Organizaciji.

Nakon svečane sjednice uslijedilo je polaganje cvijeća na Centralno spomen obilježje, kao i na Partizansko spomen obilježje u Tešnju.

Veliki broj članova i aktivista OO SDP BiH Tešanj prisustvovao je i tribini „ Izgradnja državnosti Bosne i Hercegovine u NOB-u i socijalističkoj Jugoslaviji“ gost: akademik dr. Mirko Pejanović, u organizaciji Centra za kulturu i obrazovanje Tešanj.

Program obilježavanja Dana državnosti BiH je zaključen druženjem koje je organizovano u Društvenom centru Dobropolje – Mekiš.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.