KO SDP USK

SDP se ne želi uplitati u izbor komesara USK

SDP USK održao je pres-konferenciju u Bihaću na kojoj su još jednom obrazložili svoju odluku zašto nisu bili za usvajanje dnevnog reda, kada se prekjučer trebalo raspravljati o izboru policijskog komesara USK.

SDP je bio suzdržan, jer Vlada nije Skupštini poslala materijale o tome šta su učinili na sjednici i kako su mogli završiti proceduru izbora komesara na način da ni jednom od kandidata nisu dali suglasnost da bude biran na ovu poziciju.

– Mi ovdje imamo samo usmenu informaciju da je Vlada donijela nekakvu obavijest o ne izboru komesara. Šta više, Zakon o unutrašnjim poslovima uopšte ne poznaje tu obavijest, ako je uopće o obavijesti i riječ. Mi pozivamo sa ove pres-konferencije Vladu da završi svoj dio posla, to je u nadležnosti Vlade, kazao je Albin Muslić, predsjednik kluba SDP-a u Skupštini USK.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.