SDP Sarajevo: Nezadovoljni smo pojedinim kandidatima za dodjelu Plakete Kantona Sarajevo

Nezadovoljni smo određenim kandidatima za dodjelu Plakete Kantona Sarajevo, tražimo glasanje za svakog kandidata posebno”, saopćeno je danas iz Kantonalnog odbora Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine (KO SDP BiH).

Kako su naveli, na sjednici Predsjedništva KO SDP Sarajevo odlučeno je da zastupnici SDP-a u Skupštini Kantona Sarajevo zahtijevaju da se sutra na sjednici za dodjelu Plakete Kantona Sarajevo glasa za svakog kandidata posebno, a ne u paketu sa imenima svih kandidata.

“Jasno i glasno ćemo podržati vrijedne, poštene i sposobne ljude, velikane našeg grada koji su svojim radom, zalaganjem i trudom na najnesebičniji način doprinosili razvoju našeg kantona, svako u svojoj oblasti, i sa ponosom ćemo glasati da ostanu upisani zlatnim slovima u historiji Sarajeva, dok neki od kandidata neće dobiti podršku SDP-a”, poručili su u saopćenju, te dodali:

“Kako bi se u budućnosti izbjegle nepoželjne situacije pri dodjeli nagrada, u narednom periodu ćemo dostaviti prijedloge kriterija koje je nužno ispuniti, kako bi se jedna ovako značajna nagrada mogla dodijeliti.

Na kraju, ponosni smo i sretni što ćemo sutra dati svoju punu podršku za Bulevar Ivice Osima.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.