SDP Sanski Most protiv povećanja naknada za rad vijećnika i vijećnica

Vijećnici SDP-a na sjednici Općinskog vijeća Sanski Most su glasali protiv Odluke o utvrđivanju visine naknade vijećnicima i članovima komisije, kojom je planirano povećanje
naknada za 112 KM, sa dosadašnjih 388 na 500 KM.

Kategorički su zahtjevali da se data sredstva preusmjere na druge budžetske linije i projekte od interesa za građane i građanke Sanskog Mosta. Zahvaljujući oštrim diskusijama opozicije spriječeno je povećanje naknada.

U periodu kada se općina Sanski Most suočava sa brojnim socioekonomskim problemima te prekomjernim odlaskom mladih i čitavih porodica u inozemstvo, vijećnici SDP-a osuđuju sraman prijedlog Kluba SDA u Vijeću

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.