dr. sci. Fatko Kulenović i dr. Hajrudin Havić obišli su mještane Brekovice

SDP sa svojim sugrađanima u Mjesnoj zajednici Brekovica

BIHAĆ – Kandidati i volonteri SDP-a zajedno sa nositeljicom liste za Lokalne izbore i kandidatom za gradonačelnika Bihaća, dr. sci. Fatkom Kulenović i dr. Hajrudinom Havićem obišli su mještane Brekovice.

Razgovarali su sa žiteljima Brekovice koji su im iz prve ruke prenijeli informacije vezane za odvijanje svakodnevnog života i probleme sa kojima se suočavaju. Infrastrukturni projekti su nezaobilazna tema svih obilazaka, te se i ovom prilikom u najvećoj mjeri govorilo o pitanjima ne samo trenutnih okolnosti života Brekovice, već i bržeg razvoja ove lokalne zajednice.

Tokom razgovora sa mještanima, najviše riječi bilo je o boljoj iskorištenosti poljoprivrednog zemljišta, javnoj rasvjeti, potrebnom uređenju važnijih puteva, te pomoći mladima Bekovice da pronađu posao ovdje, jer i iz ove mjesne zajednice svakog dana neko odlazi tražeći perspektivu u zemljama EU.

«U svakom slučaju, ohrabren sam onim što sam čuo od dobrih domaćina sa kojima sam razgovarao o životu u Brekovici. Problema i teškoća ima, ali i želje da se bori protiv životnih nedaća. Ovdje ljudi znaju šta im treba, spremni su da daju i vlastiti doprinos. Zato sam uvjeren da zajedno možemo ponuditi korisna rješenja », kazao je nakon obilaska dr. Havić.

 

 

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.