KO SDP BiH Tuzla

SDP raste: dr. Vahid Jusufović novi član crvene porodice

Načelnik Klinike za očne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli, prof. dr. med. sci. Vahid Jusufović prim., pristupio je SDP BiH.
“Smatram da je jedina opcija opstanka i napretka Bosne i Hercegovine demokratska opcija kao što je SDP BiH. Stranke sa nacionalnim predznakom u principu ne trpe intelektualce niti vrednuju stvarni rad i rezultate rada”, rekao je dr. Jusufović.

“Dobro poznajem zdravstveni sistem u Bosni i Hercegovini i načine uplitanja politike do nelogičnih granica. Smatram da moj rad u SDP-u može politički artikulisati stanje u zdravstvenom sistemu koje je potrebno ubrzo reformisati”, dodao je dr. Jusufović.

Potpisivanju pristupnice su prisustvovali predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, potpredsjednik SDP BiH Denis Bećirović, predsjednik i sekretar Kantonalne organizacije SDP BiH Tuzla Enver Bijedić i Husein Tokić, te predsjednik Općinske organizacije SDP BiH Tuzla Slađan Ilić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.