Brčko

SDP radi sa građanima na stvaranju boljeg sutra u BiH

Aktivisti Socijaldemokratske partije Brčko su istakle odlučnost da će učiniti sve da SDP na predstojećim izborima ostvari pobjedu i napravi najveću rezultatsku razliku u odnosu na sve političke partije.

Slika

Socijaldemokratska partija u Osnovnoj organizaciji S. Rasadnik održala je promotivni skup. Na skup su predstavljeni kandidati i izborni program SDP BiH za predstojeće izbore.

Aktivisti Socijaldemokratske partije Brčko su istakle odlučnost da će učiniti sve da SDP na predstojećim izborima ostvari pobjedu i napravi najveću rezultatsku razliku u odnosu na sve političke partije.

Veoma nadahnuto i ubjedljivo obraćanje imali su mladi SDP-ovci na listama – Admira Ramić, Jasmin Krako i Egrin Huseinović. Oni su istakli da ih zanima privredni razvoj Brčko distrikta BiH a samim tim i nova radna mjesta. Mi želimo ostati u Distriktu i jačati Bosnu i Hercegovinu.

Među prisutnima, primijećen je i veliki broj uglednih domaćina, privrednika, farmera, vjerskih radnika i službenika, kojima je u svom završnom govoru, predsjednik SDP Brčko Esad Atić, posvetio posebnu pažnju. Atić je istakao da SDP i dalje očekuje njihovu podršku tako što će podstaći građane  da što masovnije izađu na predstojeće izbore.

SDP, ujedinjen s građanima radio je i radit će i dalje na stvaranju boljeg sutra. Ujedinjeni smo za BiH iz koje naša djeca neće bježati, kao što su prvi pobjegli vodeći kadrovi  pojedinih stranaka.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.