Predsjedništvo KO SDP BiH Tuzla

SDP podržava Bahriju Umihanića za mandatara Vlade TK

Data saglasnost Klubu poslanika SDP BiH u Skupštini TK da podrži za mandatara Vlade Tuzlanskog kantona prof. dr. Bahriju Umihanića.

Slika

U vezi sa aktuelnom političkom situacijom u Tuzlanskom kantonu, Kantonalni odbor SDP BiH Tuzla je u više navrata do sada iskazao svoj stav da što prije treba odblokirati proces imenovanja Vlade Tuzlanskog kantona i uspostaviti nesmetano i kontinuirano funkcionisanje institucija vlasti u Kantonu, te da neće predlagati svog kandidata za premijera Vlade Tuzlanskog kantona.

Uvažavajući zahtjeve obespravljenih radnika, sindikata, društvenih grupa i građana da to bude stručna i nestranačka Vlada u koju neće ući raniji ministri, poslanici, kandidati na listama, članovi izvršnih stranačkih organa i drugi funkcioneri političkih stranaka, Predsjedništvo Kantonalnog odbora SDP BiH Tuzla, na sjednici održanoj 07.03.2014. godine, dalo je saglasnost Klubu poslanika SDP BiH u Skupštini Tuzlanskog kantona da podrži za mandatara Vlade Tuzlanskog kantona prof. dr. Bahriju Umihanića.

Predsjedništvo KO SDP BiH Tuzla očekuje da će predloženi kandidat dobiti širu podršku poslanika u Skupštini TK i subjekata civilnog društva.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.