SDP-ovi kandidati se družili s građanima Blagaja

Nakon jučerašnjeg druženja u centru grada, kandidati SDP-a danas su boravili u Blagaju.

Prioritet SDP-a BiH je u ovoj kampanji upoznati sve građane sa našim programom koji nudi rješenja za sve važne probleme s kojima se naši ljudi svakodnevno susreću.

Danas su stanovnici Blagaja u razgovoru s kandidatima SDP-a BiH još jednom skrenuli pažnju na sve teže uvjete živote i upozorili da sadašnja vlast ništa konkretno ne čini kako bi olakšali svakodnevni život. Upravo rješavanje i olakšavanje svakodnevnih životnih problema su naš prioritet, a uvjereni smo da će veliki broj građana tu namjeru 2. oktobra i prepoznati.

Naša borba je prije svega ljudska, a tek onda politička, pa ćemo zbog toga u ovoj izbornoj kampanji obići svaki dio grada Mostara i sva njegova naselja.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.