SDP osvojio dva mandata u Skupštini Grada Doboja

SDP BiH je na ponovljenim lokalnim izborima u Doboju osvojio dva mandata u Skupštini Grada Doboja, čime je potvrdio stabilnost Gradske i Regionalne organizacije SDP BiH u Doboju.

Iako svi glasovi nisu prebrojani, evidentno je da će SDP zajedno sa svojim koalicionim partnerom Hrvatskom strankom, biti peta stranka u ovom gradu.

Evidentno je da su organizacije SDP-a, koje je predvodio Enes Suljkanović, odlično odradile izbornu kampanju i pripremu za izbore.

SDP će u ovom dijelu Bosne i Hercegovine i dalje biti politička snaga koja će raditi na tome da se kvalitet života za sve građane Doboja, kao i stanje među povratničkoj populaciji, poboljša.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.