OOSDPBiH Tešanj

SDP ostaje u Općinskom vijeću Tešanj kao opoziciona stranka i ne želi pristupiti potpisivanju dogovora sa OOSDA Tešanj

Po objavljivanju izbornih rezultata Lokalnih izbora 2016. godine, SDA Tešanj se, kao relativni pobjednik, obratila i drugim parlamentarnim strankama, pa i OOSDPBiH Tešanj, sa prijedlogom Platforme o zajedničkom djelovanju u lokalnoj zajednici.

Razmatranjem sadržaja ponuđene Platforme, na odgovarajućem organu, cijenimo da su svi ponuđeni oblici sadržaja saradnje na realizaciji Strategije razvoja općine Tešanj obaveza, kao realizacija dokumenta donesenog u Općinskom vijeću Tešanj jednoglasnom podrškom.

OOSDPBiH Tešanj će, kao opoziciona politička stranka, istrajavati na svim projektima od interesa za našu lokalnu zajednicu što je pokušavala i do sada bez, i minimalnog, razumjevanja od strane SDA kao dominantne stranke.

Prema tome, SDP ostaje u Općinskom vijeću Tešanj kao opoziciona stranka i ne želi pristupiti potpisivanju dogovora sa OOSDA Tešanj. SDA Tešanj želimo uspješan rad.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.