SDP Novi Grad Sarajevo javno osuđuje napad na novinara Adija Kebu

Predsjedništvo SDP Novi Grad Sarajevo najoštrije osuđuje napad Predsjednika SDA Novi Grad Huse Ćesira i njegovog sina na fotoreportera Žurnala.

Ugrožavanjem slobode medija, kao jedne od temeljnih vrijednosti demokratskog društva u potpunosti su neprihvatljivi i zaslužuju svaku osudu. Posebno je zabrinjavajuće što takvi prijestupi sve češće dolaze od strane ljudi koji se nalaze na društvenopolitičkim pozicijama koji bi svojim radom i primjerom trebali da daju doprinos u jačanju osnovnih civilizacijskih vrijednosti.

Pozivamo nadležne institucije da na odgovarajući način reaguju i kazne pojedince koji su odgovorni za te napade, uključujući i one koji su napali fotoreportera Žurnala Adija Kebu prilikom obavljanja radnih zadataka.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.