KO SDP Tuzla

SDP nedvojbeno stoji na strani radničke populacije i radnika TTU

Nakon posljednje izjave federalnog premijera Fadila Novaliću u programu Federalne televizije, kojom je nastavio “ponižavati” radnike, građane i građanke BiH. Danas je reagovala KO SDP BIH Tuzla osudivši ovaj bahat odnos premijera i pozvala građane da u nedjelju, 2. oktobra na izborima preuzmu stvar u svoje ruke i glasaju protiv Novalića, odnosno SDA i njiove koalicione bratije (SBB -HDZ).

Podsjetimo, uživo u programu FTV-a, Novalić govoreći u kontekstu radnika TTU- izjavio je sljedeće: “Oni sami tvrde da 15 godina ne peimaju platu, e pa mogu sačekati još mjesec, dva”, što u SDP smatraju vrhuncem bezobrazluka i jasan pokazatelj politike koju vodi SDA prema građanima.

Radnici nekada jedne od najjačih kompanija u Jugoslaviji, Tvornici transportnih uređaja Tuzla (TTU) već petnaest godina ostavljeni su na milost i nemilost kako kantonalnoj takoj i nesposobnoj SDA vlasti koja se poigrava sa životima radnika.

SDP nedvojbeno stoji na strani radničke populacije i radnika TTU i nećemo dozvoliti da se SDA-SBB poigrava sa životima, na izborima želimo žestoko kazniti vladajuću oligarhiju.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.