Fazlija

SDP neće predlagati mandatara za sastav Vlade Kantona Sarajevo

Pojasnio je da je SDP BiH u opoziciji od 2011.godine “i mi ćemo se u skladu s tim ponašati. Predlaganje mandatara ne zavisi od SDP-a već od drugih

Slika

Socijaldemokratska partija BiH  ne čeka nikoga, ali i neće ništa uraditi – kazao je Nedžad Fazlija, šef Kluba zastupnika SDP BiH u Skupštini KS-a, odgovarajući na pitanje novinara hoće li SDP BiH predložiti mandatara za sastav nove Vlade Kantona Sarajevo.

Pojasnio je da je SDP BiH u opoziciji od 2011.godine "i mi ćemo se u skladu s tim ponašati. Predlaganje mandatara ne zavisi od SDP-a već od drugih" , rekao je Fazlija.

Dodao je da su se od tada promijenile tri vlade te da niko ne može za cjelokupno stanje u Kantonu optuživati samo premijera Fikreta Musića, ili samo SDPBiH.

– Ako neko treba eventualno da odgovara, ako se utvrdi odgovornost, a svi smo za to da se to utvrdi, treba uzeti u obzir i 2010.godinu kada su deficiti krenuli zbog nerealno planiranog prihoda – rekao je Fazlija. 

Zaključio je da ukoliko neko ima dokaze u kojima ima elemenata krivične odgovornosti SDPBiH, neka se obrati nadležnim institucijama, tužilaštvu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.