KO SDP BiH Tuzla

SDP na spektakularan način otvorio kampanju u Tuzlanskom kantonu

Naime, na stotine aktivista SDP-a iz Gračanice, Banovića, Gradačca, Doboj Istoka, Kalesije, Srebrenika, Lukavca, Kladnja, Teočaka, Tuzla tačno u ponoć 2. oktobra na društvenoj mreži facebook sinhronizovanom akcijom u samo jednom minutu “okupirali su facebook” statusima i promotivnim fb naslovnicama poručivši tako da je svaka opština u Tuzlanskom kantonu jednako važna za sve nas.

Ovoj viralnoj aktivnost pored simpatizera i kandidata SDP na listama za lokalne izbore priključili su se kandidati za načelnike/ce sekretari, potpredsjednici kao i predsjednici najjačih SDP-ovih organizacija u TK.

“U protekle dvije godine, SDA, SBB, HDZ BiH, SNSD i njihovi sateliti sve što rade, rade samo s ciljem da dodatno podijele državu na tri etnička dijela. Pokazali su to na bezbroj primjera: od podjele firmi i škola na nacionalnoj osnovi, te kroz niz zakona i odluka kojim se uvode takve neprirodne podjele”, kazao je predsjednik SDP-a Nermin Nikšić.

Program koji će SDP BiH promovirati pod sloganom #ZaSveNas je kvalitetan dokument, prilagođen svim sredinama u kojima SDP sudjeluje na predstojećim izborima. U fokusu programa SDP-a je zapošljavanje, jačanje ekonomije i otvaranje novih radnih mjesta kroz aktivnije sudjelovanje općinskih vlasti i veće korištenje budžeta i drugih izvora financiranja koje općine mogu osigurati s ciljem zapošljavanja, piše Dnevni list.

SDP je posvetio veliku pažnju unaprjeđenju sistema socijalne pomoći i podrške najugroženijim stanovnicima, osobito radnicima i umirovljenicima, za koje je rekao da su najveće žrtve aktualne bahate vlasti, te daljnjoj izgradnji infrastrukture u lokalnim zajednicama.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.