SDP Mostar obilježio Dan žena

Gradski odbor SDP BiH Mostar zajedno sa svojim Forumom žena protekla dva dana je prigodnim aktivnostima obolježio 8.mart – Međunarodni dan žena. Danas su na ulicama Mostara djeljeni letci muškarcima i ženama koji dižu svijest o ravnopravnosti spolova, te pozivaju muškarce da se pridruže borbi za postizanje jednakih prava. Uz letke i čestitke pripadnicama ljepšeg spola djeljeni su karanifili.

Dan ranije Forum žena SDP BiH Mostar u povodu Dana žena organizovao je tribinu pod nazivom „Nevidljivi front mostarki“. Na tribini je o ulozi žena u NOB-u govorila dr. Milojka Nadaždin, dok je Edita Hadžajlić skrenula pažnju na položaj žene danas, te najavila buduće aktivnosti vezane za poboljšanje položaja žena u BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.