OO SDP Maglaj

SDP Maglaj daje punu podršku vijećničkoj većini i načelniku Mahmutagiću

Baš kad pomislimo da su i vijećnici kluba SDA konačno preuzeli odgovornost da rade za dobrobit svih građana općine Maglaj, prihvatili interese Općine kao prioritet a riješili se politike “velikog Vožda”, oni nas razuvjere. Razuvjere nas na način laži, spinovanja i izvrtanja činjenica.

To smo od njih naučili, pa reklo bi se ništa novo. Međutim, žalosti nas činjenica da u vijećničkim klupama sjede vijećnici koji nisu znali da:

1. Danas nije održan nastavak vanredne sjednice Općinskog vijeća, već je održana vanredna sjednica OV-a, a nakon nje i nastavak prekinute redovne sjednice.

2. Sjednice Općinskog vijeća se održavaju po usvojenom Dnevnom redu, a ne po bilo čijim stavovima.

Da vijećnici SDA Maglaj čine ozbiljan Klub, a ne pismonoše nemoći Vožda znali bi da se Izvještaj radi po jedinstvenoj metodologiji na propisanim obrascima.

Ostale laži i pokušaj izvrtanja činjenica ne želimo niti komentarisati. Znamo da bi SDA i njihov Vožd voljeli napraviti haos, uživati u lažnim “Š – obrascima”, uživati u upravljanju skladištima, “raspodjelom” konzervi, a pojedini i u turskom namještaju. Ipak, vjerujemo da se 2014. godina i onaj haos neće više nikada ponoviti.

OO SDP BiH Maglaj daje punu podršku Vijećničkoj većini i načelniku Mahmutagiću. Predlažemo da se počnete ponašati kao konstruktivna opozicija i učinite nešto pozitivno za općinu Maglaj i njene građane.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.