OO SDP Maglaj

SDP Maglaj daje punu podršku vijećničkoj većini i načelniku Mahmutagiću

Baš kad pomislimo da su i vijećnici kluba SDA konačno preuzeli odgovornost da rade za dobrobit svih građana općine Maglaj, prihvatili interese Općine kao prioritet a riješili se politike “velikog Vožda”, oni nas razuvjere. Razuvjere nas na način laži, spinovanja i izvrtanja činjenica.

To smo od njih naučili, pa reklo bi se ništa novo. Međutim, žalosti nas činjenica da u vijećničkim klupama sjede vijećnici koji nisu znali da:

1. Danas nije održan nastavak vanredne sjednice Općinskog vijeća, već je održana vanredna sjednica OV-a, a nakon nje i nastavak prekinute redovne sjednice.

2. Sjednice Općinskog vijeća se održavaju po usvojenom Dnevnom redu, a ne po bilo čijim stavovima.

Da vijećnici SDA Maglaj čine ozbiljan Klub, a ne pismonoše nemoći Vožda znali bi da se Izvještaj radi po jedinstvenoj metodologiji na propisanim obrascima.

Ostale laži i pokušaj izvrtanja činjenica ne želimo niti komentarisati. Znamo da bi SDA i njihov Vožd voljeli napraviti haos, uživati u lažnim “Š – obrascima”, uživati u upravljanju skladištima, “raspodjelom” konzervi, a pojedini i u turskom namještaju. Ipak, vjerujemo da se 2014. godina i onaj haos neće više nikada ponoviti.

OO SDP BiH Maglaj daje punu podršku Vijećničkoj većini i načelniku Mahmutagiću. Predlažemo da se počnete ponašati kao konstruktivna opozicija i učinite nešto pozitivno za općinu Maglaj i njene građane.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu