Kalesija

SDP Kalesija osuđuje nerad na mostu u Dubnici!

Višemjesečnim radovima na mostu u naseljenom mjestu Dubnica još uvijek se ne nazire kraj. Ko izvodi radove, do kada ima rok da izvede, kao i sve ostalo je potpuna nepoznanica za svakog ko prođe ovom dionicom Magistralnog puta M4. Tek poneki radnik, i to ne svaki dan, jasan je znak da će radovi potrajati još dugo. Koliko dugo, ne zna se. Možda se i za ovaj projekat čekaju izbori, pa da se vrpca svečano presiječe koji dan prije 02. oktobra.

S obzirom da su radovi započeti u vrijeme najvećih gužvi u Kalesiji (vrijeme godišnjih odmora i vrijeme kada mnogobrojna dijaspora dolazi u Kalesiju), možemo slobodno reći da su i ove godine najveće ulagače u Kalesiju (našu dijasporu) dočekale samo gužve na parkinzima, ali i zahvaljujući ažurnosti svih nivoa vlasti i kilometarska kolona u Dubnici.

Kilometarske kolone nisu mnogo zabrinjavale “ovlaštenika” i njegove stručne službe, jer da jesu, sigurno da bi reagovali i odlučili ubrzati sanaciju mosta.

Zbog svega navedenog, i zbog činjenice da se radovima i dalje ne nazire kraj, SDP BiH Kalesija najoštrije osuđuje nerad na sanaciji mosta u Dubnici, jer ovo što se radi već par mjeseci iole ozbiljniji izvođač radova bi uradio za par dana.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.