DO SDP Brčko

SDP je uz radnike koji su ostali bez posla 1992. godine

Predsjednik Organizacije SDP BiH Brčko distrikta BiH Esad Atić danas je razgovarao sa predstavnicima Udruženja radnika koji su ne svojom krivicom ostali bez posla 1992. godine.

U razgovorima je zaključeno da je neophodno obezbijediti sredstva u Budzetu za fiskalnu 2020. godinu, kako bi se završio program zbrinjavanja ovih radnika, a koji je započeo još u vrijeme kada je SDP Brčko distriktu BiH bio vodeća poitička snaga u lokalnoj vlasti.

Također se razgovaralo o primjeni Zakona o socijalnoj zaštiti, te potrebi autentičmog tumačenja pomenutog zakona od strane Skupštine Brčko distrikta BiH.
Zaključeno je da će SDP inicirati rješavanje navedenih pitanja u Skupštini Distrikta.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.