Damir Filipović

SDP je, trenutno, na najvećem stepenu demokratije u BiH

Predsjednik FOM SDP BiH, Damir Filipović u ekskluzivnoj izjavi za portal Centralni.ba, a povodom održavanja 6. Kongresa SDP-a BiH, naglasio je kako je ovo prvi put da SDP postavlja nove standarde u politici u Bosni i Hercegovini i regionu, referirajući se pri tome na tzv. socios model koji funkcionira po načelu ˝jedan član – jedan glas˝.

Filipović je istakao da je 6. Kongres Socijaldemokratske partije prilika za mlade ljude da se involviraju u rad Glavnog odbora SDP-a, da pokažu ono što znaju, da budu snaga koja će voditi državu. – “Nermin Nikšić kao predsjednik partije dao je najveću podršku mladim ljudima te vjerujem da ćemo zajedno s predsjednikom i članovima partije vratiti SDP na mjesto kojem pripada.”, zaključio je Damir Filipović.

Podsjetimo, šestom Kongresu Socijaldemokratske partije (SDP) BiH prisustvovalo je 859 delegata, na kojem su članovi izabrali novi saziv Glavnog i Nadzornog odbora, te usvojili novi Statut i Program SDP-a BiH. Također na Kongresu je ozvaničen početak mandata predsjednika SDP-a BiH Nermina Nikšića, nakon što je nedavno izabran na izborima po sistemu “jedan član-jedan glas”.

centralni.ba

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.