Druženje u MZ Hatinac

SDP je servis na usluzi građanima!

Inicijativu građana ove mjesne zajednice za pomoć za popravak lifta, na njihovo veliko zadovoljstvo, kandidati SDP-a u vlasti stavili su u prioritet

Slika

Članovi Socijaldemokratske partije BiH USK i kandidati na listama SDP –a za sve nivoe vlasti sa područja Unsko-sanskog kantona posjetili su jučer bihaćku MZ Hatinac.

U razgovoru sa sa  građanima MZ Hatinac, istaknuvši kako je  ono što je dosad obećano i urađeno, Željko Mirković predsjednik Kluba vijećnika SDP BiH u OV Bihać i kandidat za Skupštinu USK-a,  kazao je kako je politika SDP-a uvijek bila saslušati i na prvo mjesto staviti stvarne potrebe građana, kako bih ih u okviru svojih mogućnosti mogla dovesti i do realizacije.

SDP je uvijek bio servis na usluzi građanima, istakao je Mirković.

Najveći problem građanima ove mjesne zajednice, pogotovo starijim stanarima zgrade u Hatincu predstavljao je neispravan lift zgrade za čiji je popravak trebalo izdvojiti sredstva u iznosu od 20 000 KM. Dio sredstava, u iznosu od 5000 KM, mještani Hatinca uspjeli su sami prikupiti.

Inicijativu građana ove mjesne zajednice za pomoć za popravak lifta, na njihovo veliko zadovoljstvo, kandidati SDP-a u vlasti stavili su u prioritet.

„Ovim su SDP i naš premijer Hamdija Lipovača još jednom pokazali da su im potrebe i zadovoljstvo građana na prvom mjestu“, kažu Hatinčani.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.